0
0

М'ясорубка ECG MG 2510 Power (MG2510 Power)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: ECG
  • Код товару: 100269553
  • Гарантія: 12 міс.
  • Наявність на складі: Під замовлення (на 07.10.2025)
  • Безготівковій розрахунок: Можливий
4155 грн.
Оплата

Післяплата або передоплата

Доставка

Відправимо Новою поштою до будь-якої точки України

Повернення товару

Повернення товару протягом 14 днів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
М'ясорубка ECG MG 2510 Power призначена для подрібнення різних видів м'яса та виготовлення ковбаси
  • Пристосування для шаткування овочів та фруктів, приготування панірувальних сухарів
  • 1 швидкість
  • Функція зворотного ходу двигуна – РЕВЕРС
  • Самозаточуване лезо з нержавіючої сталі
  • Металеві шестірні
  • Ніж-подрібнювач та диски виготовлені зі стійкої сталі
  • Лоток для завантаження, завантажувальна, розвантажувальна горловина та шнековий вал виготовлені з міцного алюмінієвого сплаву
  • Тлумач
  • Насадка для набивання ковбас
  • Протиковзкі ніжки
  • Простий догляд
  • Довжина кабелю: 1 м
Аксесуари:
- Чаша для м'яса
- Товкач
- Блок горловини
- Диск (дрібний, 3 мм) - Диск (середній, 5 мм) - Диск (великий, 8 мм)
- Шнек
- Самозаточене лезо з нержавіючої сталі
- Затискна гайка
- Насадка для ковбаси
- Насадка для кеббі
- Сепаратор
- Блок терки з штовхачем
- Тертка велика
- Тертка для нарізки скибочками
- Тертка дрібна
- Тертка наддрібна

Номінальна напруга: 220– 240 В~ 50–60 Гц Макс. споживана потужність двигуна: 1200 Вт


Характеристики
Виробник: ECG
Вага: 3.9 кг
Габарити: 36.8 х 16.8 х 31 см
Диски для фаршу: 3 шт
Довжина шнура: 1 м
Захист мотора від перегріву: так
Колір: білий, чорний
Максимальна потужність: 1200 Вт
Матеріал корпусу: метал, пластик
Насадки: «кеббе», насадка для ковбасок
Номінальна потужність: 220 Вт
Продуктивність: 1.7 кг/хв
Функція "Реверс": так
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви переглядали
Продано
0
13730 грн.
0
1994 грн.
Продано
0
2255 грн.
Продано
0
516 грн.
0
1839 грн.
0
2489 грн.
0
2835 грн.
0
1285 грн.
Продано
0
395 грн.
0
5064 грн.